Društvo

Modna dizajnerka iz Niša promoviše novu kolekciju u svom gradu

Milica Pešić, mlada modna dizajnerka iz Niša, čije su kreacije poznate pre svega van granica naše zemlje, promovisaće svoju novu kolekciju “Very Mima” upravo u svom gradu.

Na nesvakidašnji način, a povodom svog 30-tog rođendana, Milica će kolekciju po prvi put prikazati svojim zvanicama na proslavi u restoranu “Bolji život1”, a nakon toga će preko sredstava informisanja i njenih stranica na društvenim mrežama, njenom sajtu, ona biti predstavljena i ostalim znatiželjnim damama.

“Malo je čudno da je ovde premijera moje nove kolekcije, jer u Nišu najmanje prodajem, ali ovo je mesto gde sam ja rođena, gde slavim 30-ti rođendan sa meni dragim ljudima, tako da sam odlučila zbog sebe, da je prikažem prvo u Nišu”, kaže Milica.

Foto: privatna arhiva

O načinu prezentacije ova mlada kreatorka iz Niša kaže:

“Nisam želela da radim klasičnu reviju, već sam napravila muzički video spot, koji je daleko zanimljiviji od klasične revije”, naglasila je  i dodala da će već dan kasnije i čitaoci našeg portala moći da je odgledaju.

Govoreći o kolekciji Milica Pešić ističe da ona ovog puta predstavlja nju samu i njen lični ukus.

“Gosti na proslavi mog rođendana sutra uveče će moći da preko video prezentacije odgledaju moju kolekciju, koja ima oko 25 modela. Ovu kolekciju sam uradila kao neku “odu” sebi. Cela je u crno-zlatnoj kombinaciji, to je inače zaštitni znak i mene i moje modne marke “Everblazing”, ali je i moj lični ukus” , rekla je ova mlada dizajnerka.

Nije bilo lako napraviti je. Svaki model ima dosta detalja, ručnog rada, svarovski kristala i bilo je potrebno vreme da dobiju konačni oblik.

“Radi se o detaljnoj kolekciji, preciznoj atraktivnoj. Zbog toga će biti limitirana, jer oni koji izdvajaju novac za takve modele ne žele da vide mnogo ljudi koji nose tako nešto. Radiće se samo po jedna serija od svakog modela”, dodaje Milica.

Ona ističe da iako više vremena provodi u inostranstvu i radi pre svega za američko tržište, ima i ovde svoju vernu klijentelu. Zbog toga će se ova kolekcija naći i u prodaji i u Nišu od decembra meseca.

Foto: privatna arhiva

“Ona je i svečana, tako da je to idealan period za plasiranje. Za vreme novogodišnjih praznika se svi malo više sređujemo”, ističe Milica Pešić.

Ova mlada kreatorka je preko leta radila u Grčkoj, a najavljuje da usoro ide za Majami gde će promovisati kolekciju “Very Mima”. Upravo je to njeno tržište, srednja i latinska Amerika, a u najavi je i Brazil i Argentina.

Povezani članci: Kreatorka iz Niša postavlja VISOKE STANDARDE i gradi svetsku slavu (FOTO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com