Društvo

Sanjar s namerom – niška modna dizajnerka u britanskom VOGU

Moda koju stvara niška dizajnerka, Nevena Kragić, predstavljena je u martovskom izdanju najprestižnijeg modnog časopisa Vog /orig. Vogue/. Uz fotografiju iz njene najnovije kolekcije, Nevena je u tekstu opisana kao “sanjar s namerom”, “kvalifikovana za tumačenje i uvođenje zakona mode”.

San svake modne dizajnerke u svetu, pa i u Srbiji, je da se moda koju stvara predstavi na nekoj svetskoj modnoj pisti i u nekom uticajnom modnom časopisu. Nevena Kragić, koja se već skoro 15 godina predano i strasno bavi modom, ovog proleća ostvarila je oba sna.

Modna linija Nevene Kragić – “NK” nedavno je predstavljena na Nedelji mode u Vankuveru u Kanadi, a za njen rad zainteresovao se i britanski modni časopis Vog.

Ovog proleća stiže i zasluženi uspeh
Foto: Nevena Kragić

Uz fotografiju na kojoj je jedan od modela iz Nevenine kolekcije, Vog u svom martovskom izdanju piše:

“Sanjar s namerom. Namerom da otruje vaš svet dubokom supstancom i čistom lepotom. Brend je i bajka koja ulazi u stvarnost i stvarnost čini bajkovitom  I pored toga što je Nevena entuzijasta duboko inpirisana kao dete koje igra svoju omiljenu igru, njena odgovorna i posvećena ličnost dovela je do toga da odustane od diplome pravnika i umesto nje dobije diplomu za dizajan i modu.  Drugim rečima, kvalifikovana je za uvođenje i tumačenje zakona mode”.

Vog je pozvao svoje čitaoce da posete i Neveninu internet prezentaciju na www.nevenakragic.com.

Inače, ovo izdanje se ne može kupiti u našoj zemlji, pa će Nevena primerak “svog” Voga dobiti poštom.

“Uzmi jednu ideju. Učini je svojim životom – misli o njoj, sanjaj je, živi tu ideju. Pusti da mozak, mišići, nervi, svaki deo svog tela bude pun te ideje i pusti sve druge ideje na miru. To je put ka uspehu”, rekao je jednom mudrac.

Nevena je bezkompromisno sledila svoj san i zasluženi uspeh je stigao.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com