Promo vesti

MM Tours: SLOVENIJA – ISTRA. Obiđite “maleni zeleni delić Evrope”

Maleni zeleni delić Evrope je dugo godina turistički slogan Slovenije sa kojim se ova zemlja predstavlja širom sveta… I zaista je tako… Ova mala zemlja nudi toliko mnogo…

SLOVENIJA – ISTRA
PORTOROŽ-PIRAN-RIJEKA-OPATIJA-LJUBLJANA-BLED-POSTOJNSKA JAMA-ROVINJ
11.10-14.10.2018.

1.dan četvrtak/petak 11/12.10.2018. Niš-Rijeka-Opatija polazak iz Niša sa parkinga kod Tempa u večernjim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama. Dolazak u Rijeku,obilazak najveće hrvatske luke.

Rijeka je administrativno sedište Kvarnera i Istre, treći po veličini grad Hrvatske.

“Riječki stari grad omeđen je sa južne strane korzoom, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mesto javnih događaja. Na sredini korzoa je Gradski toranj sa satom, a u neposrednoj blizini se nalazi i palata Wohinz i stara Gradska većnica.”

Posle Rijeke obići ćemo Opatiju-grad prvih festival i najstarije letovalište na Jadranu, ističu organizatori.

“Na poznatom šetalištu Lungomare videćemo spomenik “Devojka s galebom”, koji predstavlja zaštitni znak Opatije.”

Nakon obilaska i slobodnog vremena polazak za Portorož. Smeštanje u hotel, slobodno veče ili odlazak u prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Pirana. Povratak u hotel, noćenje.
Smeštaj je u hotelu Vile Park, doručak je u hotelu Histrion 4* (stotinak metara jedan od drugog). Gosti mogu koristiti zatvorni bazen u hotelu Histrion sa toplom morskom vodom.

2.dan subota 13.10.2018 Fakultativa Bled-Ljubljana – Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet Bled – Ljubljana.

Po dolasku na Bled, sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite).

Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom jezeru sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi…

Nakon obilaska Bleda polazak za Ljubljanu. Po dolasku u Ljubljanu odmah krećemo u Obilazak istorijskog centra grada: Prešernov trg, spomenik France Prešerna, Franjevačka crkva, Tromostovlje, remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika, katedrala Sv. Nikole, Rotovž-Gradska kuća, Zmajev most simbol Ljubljane…. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Portorož i hotel. Noćenje.

3.dan nedelja 14.10.2018. Portorož–Postojnska jama–Rovinj Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet: odlazak do Postojnske jame-jedne od najvećih i najpoznatijih pećina u Evropi.

Pećina krije jedinstven podzemni svet endema kao što je čuvena “čovečija ribica”. Obilazak pećine jedinstvenim turističkim vozićem uz mogućnost fotografisanja reliktnog pećinskog nakita, koji će vas impresinorati svojom neponovljivošću.

Nakon obilaska Postojnske jame polazak za Rovinj.

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između Poreča i Pule. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju.Šetnja kroz turistički biser severnog Jadrana, jedno od najekskluzivnijih letovališta.

Nakon obilaska Rovinja polazak za Srbiju u kasnijim popodnevnim satima.

4.dan ponedeljak 15.10.2018. Dolazak u Niš u jutarnjim satima.

Aranžman obuhvata:
– prevoz udobnim turističkim autobusom,
– smeštaj u hotelu 3*u Portorožu na bazi 2 noćenja sa doručkom,u 1/2 ili 1/3 sobama (treća odrasla osoba ima 10€ popusta u 1/3 sobi)
– usluga turističkog vodiča,
– panoramsko razgledanje grada,
– organizacioni troškovi.

Aranžman ne obuhvata:
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
-Individualne troškove putnika,
-fakultativne izlete:
izlet Bled i Ljubljana – 20€ po osobi,
izlet Postojnska jama – 10€ po osobi,
(ulaznica za Postojnsku jamu 25€)
Minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

Doplata za 1/1 sobu je 70% od cene dvokrevetne sobe,
Deca od 2-10god imaju popust od 20% u pratnji dve punoplative osobe, (imaju sedište u autobusu, koriste zajednički ležaj)
Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€.

Način plaćanja:
30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
– 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate, administrativnom zabranom ili čekovima na 4 rate,
– plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

NAPOMENA: za putovanje u Sloveniju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu

MM Tours
Obrenovićeva bb
TPC Kalča, prizemlje lok A6
018/521-329
060/0521-329
fax:018/521-329

tammtours@gmail.com
mmtours@verat.net

http://mmtours.rs/

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU. Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. Agencija zadržava pravo spajanja grupa sa drugim organizatorima putovanja. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora MM TOURS, LICENCA OTP 585/2010

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com