Ekonomija

Ministarka uručila licencu Direkciji za javni prevoz grada Niša

U Kabinetu Gradonačelnika Grada Niša u prisustvu visokih zvaničnika grada Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović uručila je direktoru JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša Saši Petronijeviću, Licencu za domaći linijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju.

Navedena licenca je još jedna potvrda da je JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša ispunila sve uslove koje propisuje novi Zakon o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, a koji je usklađen sa evropskim zakonodavstvom.

“Ovim je potvrđeno da je Direkcija, kao jedan od četri operatera koji obavljaju javni gradski prevoz putnika na teritoriji grada Niša, ispunila najviše standarde koje propisuje Evropska unija a tiču se gradskog prevoza”, kažu u Direkciji.

Navedena licenca je izdata na period od 10 godina što predstavlja stabilnu osnovu za dalji razvoj i osavremenjavanje javnog gradskog prevoza.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com