Kolumna

Milan Jovanović Strongmen: APEL NIŠKOJ POLICIJI

U Nišu je završeno finale košarkaškog turnira kupa Radivoja Koraća. Jedna od retkih prilika da i mi Nišlije doživimo dozu Beograda u sportu. Sama organizacija turnira je po mom skromnom utisku bila besprekorna. Policija i obezbeđenje su odradili fenomenalan posao ne dozvolivši ljudima bez karata da dođu do hale i omogućila veoma brz pristup hali ljudima sa kartama. Obezbeđenje na ulazu je bilo izuzetno profesionalno i sve je odrađeno po visokim standardima. Privatno obezbeđenje je funkcionisalo u kombinaciji sa žandarmerijom.

ALI!!!

Ali, neko je dozvolio da se unese gomila pirotehnike na utakmicu. Paljeno je preko 20 baklji, bačeno preko 5 petardi i jedan topovski udar (ili baš jaka petarda). Sedeo sam u prvom redu i par detonacija je bilo baš baš blizu. Dim je ozbiljno ugrožavao vidljivost.

Sa Partizanove tribine je doletela baklja i pogodila u glavu košarkaškog radnika, buvšeg većnika za sport Miću Radovića.

Svega par sedišta od njega sedela su moja deca.

Baš sam se potresao za Miću a besan sam što je to sranje moglo da pogodi moje dete. Mića je iznet na nosilima, urađen mu je skener, sad je na Očnoj klinici. Od udarca oko zatvoreno, čeka se lekarski pregled da se vidi šta je sa okom.

APELUJEM NA NIŠKU POLICIJU DA:

– SE PREGLEDAJU SNIMCI I UTVRDI KO JE BACIO BAKLJU, KO JE BACIO TOPOVSI UDAR, PETARDE I KO JE PALIO BAKLJE I DA SE PODNESU ODGOVARAJUĆE PRIJAVE.

– DA SE ISTRAŽI KO JE OVIM HULIGANIMA DOZVOLIO DA UNESU BAKLJE I EKSPLOZIVNE NAPRAVE. ILUSTRACIJE RADI, MENI JE NA VIP ULAZU ODUZET LABELO.

DA LI ĆEMO SPORT IPAK DA PREPUSTIMO HULIGANIMA OSTAJE NA NAMA.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com