Mićkove italijanske pice

Mićkove italijanske pice

09:43
1493
0
Niške Vesti
PODELI

Pekara Mićko nadaleko je poznata po svom čuvenom bureku! Ali, da li ste znali da kod Mićka možete pojesti i pice po originalnim italijanskim receptima?

Kod Mićka nema improvizacija, sve se pravi onako kako je najbolje, po tradicionalnim i originalnim receptima, uz jedan mali, ali jako bitan dodatak – ljubav i umeće vrsnih pekara i pica majstora!

Kažu da je kod pice najbitnije testo, a ono je znalački umešeno. Kada se na to stavi bogat nadev dobije se pica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Klasična kaprićoza, dobro poznatog ukusa, bogato je filovana šunkom i kačkavaljem koji je vrhunski rastegljiv što mu nakon pripreme ostavlja pun ukus.

Za malo „veće gurmane“ kod Mićka pripremaju i picu sa nadevom kulena, pečenice i kačkavalja.

Ako imate dilemu gde pojesti pravu, ukusnu i bogatu picu, eto rešenja – kod Mićka će vas uvek sačekati pica, tek izvađena iz pećnice, koja će vam svojim mirisom i ukusom dočarati malu Italiju.
PEKARA MIĆKO
Dimitrija Tucovića 27
FACEBOOK

 

Prijatno!

 

PODELI

POSTAVI KOMENTAR

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Niških Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Niških Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Niških Vesti se možete obratiti ovde: web {at} niskevesti {dot} rs

Unesete rezultat (zaštita od spama) *