Promo

Da li ste probali koliko je vrela pica ukusna? SRPSKA PIZZA najtraženija

U piceriji "Infinity pizza & more" znaju čarobni recept...da uživate u najukusnijim jelima mediterana

Vrela pica koja isparava, aromatični mirisi testa i neponovljiv ukus originalne italijanske pice svakako su najbolja preporuka za hladne zimske dane…Ako želite da se opustite sa prijateljima ili dragim ljudima vaša sledeća adresa je Picerija Infinity pizza & more.

Ova popularna picerija nudi novi koncept modernog italijanskog restorana a nalazi se u samom centru Grada u Prijezdinoj 5a. 

Dobro poznati ukus Capricciose

Ljubazni domaćini uz odličnu ponudu pića koje se pažljivo bira i italijansku kuhinju učiniće da se opustite i uživate u svakom zalogaju. 

Pored dobro pozntih ukusa, jedna od najpopularnijih je Srpska pizza koja u svom sastavu ima pečenicu i suvi vrat, obogaćena kajmakom uz koju ide i porciju feferona- vi birate da li želite ljute ili neljute.

Ovde se pice pripremaju sa posebno odabranim brašnom i testom koji stoji najmanje tri dana kako bi se osetio pravi pun ukus, kome niko ne može da odoli.

Bilo da se odlučite za tradicionalnu Capricciosu, Napolitanu, Mediteranu ili želite da probate neke nove ukuse , nećete pogrešiti.

“Objašnjenja su suvišna…treba doći i probati, jedino tako naši gosti spoznaju svu lepotu italijanske kuhinje. Ko je jednom probao, vraća se ponovo i zna šta ovde može da pojede i uživa”, poručuju domaćini.

Picerija “Infinity pizza & more” na najbolji način dočarava opuštenu atmosferu za različite manje proslave i bitne datume. U ponudi je i bogat ketering, organizacija poslovnih ručkova ali su najbrojnija  druženja sa prijateljima.

Pica uvek nađe put do tebe i tvog stomaka…  Zahvaljući dostavljačima Wolt, Glovo i Mister D,  hrana ti stiže topla i sveža.

 

Picerija Infinity pizza and more
Niš, Prijezdina 5a
061 – 241 – 08- 10
INSTAGRAM

Da li ste probali Pide i Cottlet Bolognese u Piceriji Infinity pizza & more?

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com