Sport

KMF Vinter sport angažovao novog trenera

Nakon nekoliko pojačanja u igračkom kadru, u niškom “Vinter sportu” okrenuli su se jačanju stručnog štaba, pa će tako na njegovom čelu od naredne sezone biti Miloš Todorović.

Todorović je u klub došao na predlog sportskog direktora Bojana Jankovića i predsednika kluba Ivice Nikolića. O svom novom angažmanu on kaže:

“Prepoznao sam zdravu sredinu u klubu koji je već godinama u vrhu srpskog futsala. Vinter sport je pre svega jedan organizovani klub u kojem se zna ko šta radi. Za takvu organizaciju unutar kluba najzaslužniji je predsednik Nikolić u kom sam prepoznao pobednika i nekog ko živi za futsal.” istakao je novi trener.

On dodaje da se raduje preuzimanju ekipe i povratku u svoj rodni grad.

“Daću sve od sebe da odradim posao najbolje što mogu zajedno sa dobrim igračima a pre svega dobrim ljudima u klubu. Mogu da obećam pakleni rad, zdravu atmosferu i pobede zbog kojih se i igra ovaj sport.” naglasio je Todorović.

Podsećamo, klub su u prethodnom periodu pojačala četvorica igrača, pa je nakon Marka Ilića u klub pristigao i Nikola Stanković. Njima se nedavno pridružio i reprezentativni tandem Jovanović-Krstić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com