Sport

Nikola Stanković drugo pojačanje Vinter sporta

Nakon što je jedan od najpouzdanijih igrača niškog prvoligaša Kalče pojačao ekipu koja će od ove sezone nastupati u “elitnom rangu”, isto je učinio i Nikola Stanković. KMF Vinter sport jači je za još jednog iskusnog igrača.

KMF “Vinter sport” od ove sezone takmičiće se u Prvoj futsal ligi i pokušati da se zadrži duže nego što je to bio slučaj u sezoni 2014/2015.

Da tako zaista bude, pobrinuće se ne samo igrači koji iz dana u dan pristižu i priključuju se onima koji su ekipu doveli do ovog ranga, već i rukovodstvo kluba koje jednako posvećeno radi na njihovom jačanju.

Nikola Stanković bio je jedan od najboljih igrača KMF Pirota, koji je u direktnom duelu za plasman u Prvu ligu eliminisan od strane ekipe iz Vranja. Za razliku od njegovog doskorašnjeg kluba, on će ovim transferom osigurati takmičenje u najjačem rangu domaćeg prvenstva.

“Došao sam u pravi klub koji je trenutno u samom vrhu futsala na jugu Srbije. Dosta mojih nekadašnjih saigrača sada nosi dres Vinter sporta i nadam se da ćemo praviti velike uspehe i dokazati svima da vredimo.” rekao je Stanković po dolasku u svoj novi klub.

U niškom klubu su zadovoljni pojačanjima, a činjenica da se timu priključuju neki od najboljih pojedinaca sa prvoligaškim iskustvom govori da Vinter sport sa ozbiljnom ekipom dočekuje izazove u okviru Prve futsal lige.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com