Sport

Iskusni kapiten KMF Kalče u redovima novajlije u ligi

Jedan od najpouzdanijih igrača, kapiten i standardni prvotimac KMF Kalče prešao je u redove novajlije u Prvoj futsal ligi. Marko Ilić novi je igrač KMF Vinter sporta.

Niš je dobio još jednog predstavnika u najjačem rangu domaćeg takmičenja, pa je pomenuti klub od prvog dana počeo sa pripremama za nadmetanje u eliti. Jedan od ključnih poteza jeste jačanje igračkog kadra, a dovođenje iskusnog igrača kao što je Ilić znak je da se u ovom klubu ozbiljno radi.

 

Dres Vinter sporta zadužio je na godinu dana. Foto: Privatna arhiva

“U Kalči sam proveo sedam lepih godina, ali u ovom trenutku naišla je bolja ponuda od strane još jednog niškog kluba. Dobro poznajem svoje buduće saigrače jer su neki od njih pre dve sezone nosili dres mog dojučerašnjeg kluba, u trenutku kada smo bili u vrhu tabele. Očekujem da tako bude i sada u Vinter sportu.” kaže Marko Ilić.

Značajno prvoligaško iskustvo Ilić će pokušati da iskoristi u redovima novog kluba sa kojim je dogovorio saradnju na godinu dana.

Podsećamo, Niš će od ove godine, pored KMF Kalče, imati još jednog predstavnika u najjačem rangu klupskog takmičenja. Iako je u revanšu KMF Samo pravo savladao Vinter Sport sa 2:1, to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak iz prve utakmice u kojoj su slavile Nišlije sa 4:2 i time se plasirale u viši rang.

Momci koje sa klupe predvodi Miloš Todorović, a sada pojačani i iskusnim futsalerima, pokušaće ovog puta da se duže zadrže u eliti, gde su boravili i u sezoni 2014/2015. Takmičenje počinje u septembru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com