Sport

Reprezentativni dvojac iz Niša u redovima Vinter sporta

KMF Vinter sport po povratku u najjači rang domaćeg takmičenja počeo je da pojačava svoj igrački kadar, pa je tako nekoliko zvučnih imena u prethodnom periodu zadužilo opremu novog niškog prvoligaša.

Nakon angažovanja nekadašnjeg kapitena Kalče Marka Ilića i iskusnog Nikole Stankovića, Vinter sport pojačala su još dvojica igrača poznata niškoj futsal javnosti.

Treće pojačanje od otvaranja “transfer pijace” ovog niškog kluba je Predrag Jovanović. Osim nekoliko jačih domaćih imena Jovanović je nosio i dres višestrukog šampiona države KMF Ekonomca, a u Vinter sport dolazi iz rumunske Dunaree Calarasi.

Naredno pojačanje isto poseduje značajno internacionalno iskustvo i dolazi iz pomenutog rumuskog kluba. Stefan Krstić je takođe stavio potpis na ugovor sa novim članom Prve futsal lige.

Obojica igrača pored međunarodnog imaju i reprezentativno iskustvo koje će umnogome doprineti niškom klubu u prestojećem periodu.

Momci koje sa klupe predvodi Miloš Todorović, a sada dodatno pojačani i novim saigračima, pokušaće ovog puta da se duže zadrže u eliti, gde su boravili i u sezoni 2014/2015. Takmičenje počinje u septembru. Srećno!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com