Sport

Karakašević u “Železničaru”

Proslavljeni stonoteniser Aleksandar Karakašević u narednoj sezoni zaigraće za niški STK „Železničar“ i u klubu uz još dva internacionalna pojačanja ne kriju da će jurišati na najviši državni tron.

„Velika je čast za naš grad što imamo jedan takav klub koji može, pre svega da motiviše jednog proslavljenog reprezentativca i osvajača brojnih medalja, da bude deo našeg velikom sportskog tima, našeg velikog sportskog kolektiva, i uopšte našeg grada. Verujem da će sva priznanja koja dolaze i koja će doći zahvaljujući njemu u Niš, našem gradu značiti, ali istovremeno i mladim generacijama da se odluče za stoni tenis. Iako možda nije toliko popularan sport, pomoći će da motiviše mlade da se bavi ovim sportom”, izjavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Možda ćemo malo imati privilegije jer je gospodin Karakašević predsednik Saveza, kazala je kroz smeh gradonačelnica.

Da sam znao da će biti ovakav prijem i da će me ovako dočekati, potpisao bih još pre 20 godina. Hteo sam da završim karijeru, ali završio sam internacionalnu, međutim, obećao sam još pre dve godine da ću doći. Nisam mogao tada, ali sada dolazim da odigram poslednju sezonu. Nadam se da ću pomoći u prosperitetu stonog tenisa i da ćemo imati mnogo više dece i ove i sledeće sezone “, kaže Karakašević.

Predsednik kluba Dragan Đorđević i Karakašević rekli su da je cilj da titulu državnog prvaka Srbije donesu u Niš.

Stonoteniska sezone počinje prvog oktobra, i biće to prilika da Nišlije vide našeg najtrofejnijeg stonotenisera na delu.

Podsetimo, stonoteniski klub nedavno je renoviran zahvaljujući SC „Čair“ u saradnji sa Gradom.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com