Promo

“Kafana na Balkanu” stiže u Niš! Prvi solistički koncert Ace Lukasa i premijera filma “Pokidan” u Hali Čair

Najveća žurku na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda, ujedno i prvi solistički u niškoj Hali Čair zakazan je za 2. decembar od 21 sat. Pored atmosfere i koncerta za pamćenje, publiku očekuje i dupla senzacija, premijera filma “Pokidan”, prvi deo triologije “Kafana na Balkanu” koji će početi u 19, dok će vrata Hale za fanove biti otvorena od 18 sati.

Film je snimljen po motivima iz života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića, koji demistifikuje detalje iz njegovog privatnog i profesinalnog života. Glavnog lika u filmu Peđu i Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama naći će se i glumci Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Mima Karadžić,  Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Jovo Maksić i mnogu drugi.

Projekat je izveden pod rediteljskom palicom Suzane Purković.

“Budite brzi jer je interesovanje ogromno, a broj karata ograničen. Ne propustite priliku da prisustvujete senzacionalnom koncertu najveće muzičke zvezde na Balkanu”, poručuju organizatori.

Karte se mogu kupiti putem Ticket.rs i u Hijeroglif knjižarama.

*Prilikom kupovine obratite pažnju na odabir karata i pozicija ukoliko želite da pre koncerta pogledate film*

U toku projekcije filma PARTER i STOLOVI biće stajaće erije, TRIBINA P i L će imati iskosa pogled na ekran, u nekim delovima i potpuno nevidljiv, dok će TRIBINA PARTER LEVO, TRIBINA PARTER DESNO, TRIBINA A i TRIBINA K takođe imati iskosa pogled na ekran.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Svaka čast Lukasu ali mislim da je Džej ostavio veće zaveštanje u muzičkom smislu od njega. Kralj balada i kafanske muzike, sem Tome Zdravkovića lično sam ga poznavao, ali nažalost Džej nije više među nama kao ni Toma. Ipak za ljubav prema muzici Treba imat dušu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com