Servisne

JKP Naissus: Zbog radova na vodovodnoj mreži snabdevanje vodom u prekidu

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Ratko Jović, ul. 8. marta br. 12
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Ratko Jović, kod br. 12. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja, u ulici 8. marta.

Ulica Dušana Popovića br. 68
Trula veza, potrebna je zamena i nužno je raskopavanje. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića, pored broja 68.

Ulica Dragiše Cvetkovića br. 13
Voda curi na kapi servisnog ventila, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Dragiše Cvetkovića, na pomenutoj adresi.

Selo Hum, ulica Danila Price br. 26 i sokak br. 74
Voda sa ulice puni šahte, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Danila Price, sokak i br. 26.

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com