Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Obavljaju se radovi za priključenje korisnika na vodovodnu mrežu na uglu ulica Jugovićeve i Topličine. Zbog radova na novom priključku biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovim ulicama do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u selu Supovac, kod škole. Usled popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom u ovom selu do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Cara Lazara, ispred broja 2. Zbog radova je moguć prekid u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u Ardiljskoj ulici, kod brojeva 12-16. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Ilije Garašanina, ispred broja 9. Zbog popravke prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com