Društvo

Jedinstveno upravno mesto sa 15 šaltera, bez čekanja u redovima (VIDEO)

Grad Niš, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i Uprava za organe Grada i građanska stanja formirali su Jedinstveno upravno mesto sa 15 šaltera. Ono što JUM čini posebnim je efikasna usluga iz oblasti građanskih stanja, socijalne zaštite i lokalne poreske administracije.

“Lako, jednostavno, brzo i na jednom mestu, do dokumenatacije, koja je potrebna građanima Niša. Grad Niš, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i Uprava za organe Grada i građanska stanja formirali su Jedinstveno upravno mesto sa 15 šaltera. Ono što JUM čini posebnim je efikasna usluga iz oblasti građanskih stanja, socijalne zaštite i lokalne poreske administracije. Modernizovali smo javnu uslugu po meri građana, nema više čekanja i redova”, napisala je gradonačelnica Dragana Sotirovski na svojoj fejsbuk stranici.

 

„Ono što Jedinstveno upravno mesto čini posebnim je 15 modernih šaltera, u lepo i ugodnom prostoru u kome se građanima pružaju usluge brzo, jednostavno i efikasno i oblasti građanskog stanja, socijalne zaštite i lokalne poreske administracije. Kroz Jedinstveno upravno mesto modernizujemo javnu uslugu stvarajući ga po meri svih građana. Građani Niša na jednom mestu dolaze do dokumentacija koja im je potrebna“, navela je Vesna Nešić, v. d. načelnice Uprave za organe grada i građanska stanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. JOŠ DA RADE NA TIM ŠALTERIMA KULTURNI, LEPO VASPITANI I OBRAZOVANI(SVAKA ČAST POJEDINCIMA) A NE BIVŠE HIGIJENIČARKE IZ UPRAVE, BILO BI FANTASTIČNO!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com