Promo

Zamenite bankarski šalter jednim klikom uz KOmBANK BIZ

Brojne pogodnosti Komercijalne banke za mali biznis i preduzetništvo

Kao vlasnik malog biznisa ili preduzetnik, verovatno najbolje znate koliko biste vremena koje u toku radnog dana utrošite na popunjavanje razne papirologije ili čekanje u redu u banci, mogli da preusmerite na obavljanje drugih važnih poslova.

Kao pouzdan partner koji se može pohvaliti dugom tradicijom podrške malim biznisima, Komercijalna banka, članica NLB Grupe je, ulaganjem u inovacije i digitalizaciju, svoje poslovanje u potpunosti prilagodila potrebama svojih korisnika, prvenstveno sa ciljem da im obezbedi još jednostavnije, brže i povoljnije usluge i servise.

Prateći svetske trendove u digitalizaciji, Komercijalna banka je za predstavnike malih biznisa i preduzetnike razvila KOmBANK BIZ – servis za elektronsko bankarstvo ipružanje bankarskih usluga online, što zapravo znači bilo kada i bilo gde.Pomoću ovog servisa, svim mikroklijentima – preduzetnicima, advokatima, udruženjima, stambenim zajednicama, sindikatima, malim i srednjim preduzećima omogućeno je bezbedno, brzo i jednostavnoobavljanje svih dinarskih transakcija,bez odlaska u banku i plaćanja dodatnih taksi.

Za početak, ono što je netipično jeste da je prijava na KomBANK BIZ potpuno besplatna, kao i održavanje za sve korisnike koji su u korisnici set usluga, a jednostavnost prijavljivanja na servis ogleda se u sledećem – dovoljna je kratka poseta najbližoj ekspozituri banke.

Osim što su elektronski, nalozi su i do 40 odsto jeftiniji u odnosu na naloge koje nosite u ekspozituru, dok se jednostavnost usluge „jednim klikom“ odražava, između ostalog i kroz mogućnosti autorizacije platnih transakcija, kreiranja naloga sa valutom unapred, pa čak i isplaćivanje plata zaposlenima koji su korisnici Komercijalne banke, bez provizije. Dodatno, sve platne transakcije prolaze kontrolu putem mehanizma za otkrivanje sumnjivih platnih transakcija i sprečavanje zloupotrebe.

Ovo su samo neke od pogodnosti koje predstavnici malih biznisa i preduzetnici mogu da očekuju u Komercijalnoj banci, a svim korisnicima koji imaju i devizni promet, Komercijalna banka nudi Hal eBank i Office iBank, s namerom da sve šalterske usluge (osim podizanja i uplate gotovine), učini dostupnim na bilo kojoj lokaciji, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Detaljnije informacije o ovom servisu dostupne su, naravno – jednim klikom na link, a za sve dodatne informacije o uslugama Komercijalne banke posetite veb-sajt.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com