Društvo

Otvoren šalter Objedinjene naplate u Gornjoj Vrežini

Na inicijativu Gradske opštine Pantelej i samih meštana u Gornjoj Vrežini, u saradnji sa JKP Objedinjena naplata, u ovom naselju otvoren je šalter za naplatu troškova komunalnih i drugih usluga koje objedinjuje ovo preduzeće.

Time se skraćuje put i vreme, kroz direktno približavanje usluge plaćanja troškova, meštanima još jednog od većih seoskih naselja na opštinskom području, sa više od hiljadu stanovnika.

Šalter Objedinjene naplate smešten je u objektu Doma kulture u Gornjoj Vrežini, u centru sela. Radiće prema prilagođenom rasporedu dežurstava za seosko područje, u određenim danima za to naselje a radno vreme biće vidno istaknuto u tom prostoru.

Ovim povodom, u neposrednom susretu s građanima, predsednica Nataša Stanković, zamenik predsednika Skupštine Opštine, Srđan Nešić i resorni većnici Zoran Ignjatović i Nemanja Rajković vodili su razgovor o drugim vitalnim pitanjima ove seoske sredine i ujedno obišli aktuelne radove na uređenju najprometnijih i prilaznih ulica centru sela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com