Društvo

Izložba „Podrška Evropske unije u pripremi projekata” u EU info kutku Niš

Ojačati kapacitete administracije Republike Srbije u oblasti upravljanja i korišćenja pretpristupnih fondova EU i podržati je u pripremi infrastrukturnih projekata, zadatak je programa „Podrška Evropske unije u pripremi projekata”.

Upravo je kvalitetno i efikasno upravljanje dostupnim pretpristupnim fondovima EU važno za proces evropskih integracija i priprema za članstvo Srbije u Evropskoj uniji.

Do kojih rezultata je u praksi dovela uspešna priprema tehničke i tenderske dokumentacije za infrastrukturne projekte iz sektora životne sredine, energije, transporta i socijalne infrastrukture i kako realizovani projekti utiču na kvalitetnije životno i poslovno okruženje u Srbiji, možete pogledati na informativnoj izložbi  „Podrška Evropske unije u pripremi projekata” koja je postavljena u prostorijama EU Info kutka Niš, Voždova ,svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com