Društvo

Nišlijka među pet najlepših u Srbiji: Miss Teen International naša Venera

Promocija turističkih bisera juga je njen zadatak

Prelepa Venera Stanisavljević koja ima samo osamnaest godina bila je jedina  predstavnica juga i jugoistoka Srbije na nacionalnom takmičenje za najlepšu devojku Srbije koje je održano u Egiptu. Osim ulaska u finale uspeh je i što je izabrana među pet najlepših.

Odlična učenica četvrte godine niške Ugostiteljsko-turističke škole upravo se vratila sa takmičenja u Egiptu gde je održano nacionalno takmičenje Srbije.

“Od malena sam učestvovala na mnogim revijama mode i bila polaznik nekoliko škola modelinga, engleskog jezika, plesa, glume…ali ovo iskustvo je potpuno jedinstveno i donelo je puno toga novog u moj život”, kaže Venera za Niške Vesti.

Foto: Venera Stanisavljević, lična arhiva

Ona je jedina devojka sa juga i jugoistoka Srbije koja je uspela da se plasira u finale za Miss Srbije u organizaciji Miss Yu companije. Ovo takmičenje bilo je izazov za preko 700 devojaka koliko se prijavilo na kasting.

Foto: Venera Stanisavljević, lična arhiva

“Da se dođe do finala u Egiptu, trebalo je dosta truda, rada, odricanja, suza, noći bez sna a tu su bile i višesatne vežbe koreografije sa supervizorom,  putovanja do Beograda nekada i dva puta nedeljno, predavanja i svi ti tekstovi koje sam pratila i učila o svojoj zemlji”, kaže ova lepa Nišlijka.

Ona dodaje da je samo takmičenje, pripreme i odlazak za Egipat doneo nova prijateljstva, jedno lepo i nezaboravno iskustvo.

“Ovo učešće me ojačalo i pre svega učinio zrelijom devojkom. Čast mi je što sam u Niš donela nagrade koje su za mene jako važne: Stipendija fakulteta za Projektni i Inovacioni Menadžment, tutulu Ambasador Srbije i Šharm El Šheika, proglašena sam za Miss Teen International a sam ulazak u Top 5 je za mene veliki uspeh”, kaže Stanisavljević za Niške Vesti.

Porodica i prijatelji su presrećni, svakodnevno čestitaju, ponosni na ovu divnu mladu devojku.

Foto: Venara Stanisavljević, lična arhiva

“Nadam se da je mom gradu “puno srce” čto sam ga predstavila na najbolji način i zahvaljujem se svim sugrađinama koji su svojim glasovima podržali moju kandidaturu putem sms glasanja, poštovanoj Dragani Petković , direktorki TON-a , mladom Jovanu Miliću niškom odborniku”, kaže Venera.

Ova mlada Nišlijka već ima na umu šta i kako dalje, a ono što je zanima je banjski turizam.

“Ovo učešće je omogućilo da mi osvojene nagrade u Egiptu otvore  mnoga vrata i puteve da kao mlada devojka koja govori tri jezika upišem željani fakultet a uporedo kao ambasador srpske lepote u Egiptu, izabrana od guvernera i delegacije Šarm El Šeika i Južnog Sinaja, Dr.Waleed El Sibai, pomognem da saradnja između Srbije i Egipta bude još uspešnija. To je moja obaveza. Želim da lepotu svih banja i turističkih centara juga Srbije prenesem Egipćanima”, završila je mlada Venera kojoj redakcija Niških Vesti želi puno uspeha.

Foto: Venara Stanisavljević: lična arhiva

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com