Promo

Ikona nove generacije – Transporter 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Transportera u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Transporter 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Usresređivanje na budućnost: Pored novog opcionog „Digitalnog kokpita“ od 26 cm (10,25 inča), unutrašnjost Multivana 6.1 sjaji najsavremenijim mogućnostima za serijsko umrežavanje najnovije generacije modularnog informaciono-zabavnog sistema, uključujući 23 cm (9,2 Inčni) veliki ekran ostetjiv na dodir na centralnoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sedenja i opciono dostupna lumbalna podrška za izvanrednu udobnost i brojne odeljke za odlaganje u vozilu obezbeđuju visok stepen fleksibilnosti.

Brzinomer budućnosti: na zahtev, klasični displej na Comfortline-u može se zameniti za 26 cm (10,25 inča) ekran visoke rezolucije sa pozadinskim osvetljenjem – uz Highline to je čak standardno. Inovativni instrument pruža vozaču mnogo dodatnih informacija koje prevazilaze brzinu i nivo goriva u rezervoaru.

Bez obzira da li želite da telefonirate tokom vožnje ili su vam potrebne najnovije informacije o saobraćaju, opcioni i intuitivni „Discover Pro“ navigacioni sistem vam omogućava pristup širokom spektru korisnih informacija i funkcija, kao što je kontrola gestovima.

Multivan 6.1 standardno je opremljen sa inovativnim mrežnim funkcijama „We Connect“, kao i najnovijom generacijom „Modularnog Infotainment sistema“. Na zahtev ste na mreži kad vozite. Sa „We Connect“ možete očekivati dodatne funkcije koje svako putovanje čine još udobnijim i sigurnijim. Bilo da imate informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu, ažuriranja mape ili pristup bez ključa bez automobila putem aplikacije – vaš Multivan 6.1 je optimalno umrežen.

Udobno se smestite u Multivan 6.1: Sveobuhvatna i znatno proširena standardna oprema, kao i komforni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju.

Elektromehaničko upravljanje u modelu Multivan 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim situacijama u vožnji. Pored toga, novi servo koncept čini osnovu za najmodernije sisteme za asistenciju vozaču u modelu Multivan 6.1.

Visoko efikasna tehnologija motora u modelu Multivan 6.1 odlikuje se snagom, efikasnošću i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i dalje želite da uživate u dinamici vožnje na visokom nivou.

BROS AUTO
018 4566800
Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš
www.brosauto.rs

Multivan 6.1 dostupan je u različitim varijantama motora i menjača. Opciono dostupan menjač sa dvostrukom spojnicom (DSG) bez prekida je posebno udoban i ekonomičan. Sa dostupnim pogonom na sve točkove 4MOTION, Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com