Društvo

Grbović odlazi iz niškog KPZ-a, dobio bolji posao

Aleksandar Grbović aktuelni upravnik niškog Kazneno-popravnog zavoda od ponedeljka više neće biti na toj funkciji. Njegov zamenik Dejan Panić biće postavljen na upravničko mesto.

Grbović posle tačno četiri i po godine, koje se navršavaju kako sam kaže tačno u ponedeljak 11. septembra, nastavlja svoj radni vek u jednoj privatnoj firmi.

Na pitanje novinara Niških Vesti zašto odlazi iz ustanove gde je postavio visoke standarde, on jednostavno odgovara, zato što sam našao bolji posao.

“Odlazim samovoljno. Posle dobrih rezultata u niškom KPZ-u dobio sam ukupno sedam ponuda za posao. Izabrao sam najbolju i u ponedeljak tačno u 15:30 odlazim da radim u jednu privatnu firmu. Jednostavno – našao sam bolji posao”, rekao je Grbović za Niške Vesti.

Na pitanje da li je reč o porodičnoj firmi porodice Gašić, Grbović odgovara pitanjem: “Da li je to toliko bitno?“.

Sada već bivši upravnik Kazneno-popravnog zavoda u Nišu na kraju razgovora samo dodaje.

“Znate kako je to…ko je dobar taj bira, ko nije on moli”.

Na mesto upravnika Kazneno-popravnog zavoda u Nišu dolazi Dejan Panić, dosadašnji zamenik. Panić posao zamenika obavlja već šest meseci, sa mesta načelnika službe. Na istoj poziciji bio je i u Kruševcu, odakle je došao u Niš.

Juče je niški KPZ posetila ministarka pravde Nela Kuburović koja je istakla da niški KPZ može da bude primer kako treba da se vodi ustanova ovog tipa. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com