Društvo

Daničićeva ulica kao Venecija

Više od dva meseca prošlo je od kako su radnici i mašine napustili Daničićevu ulicu kod starog Vulkana i građane ostavili u problemu. Dobili su obećanje da će radovi biti nastavljeni kada se zamene cevi, verovatno tek na proleće.

Žitelji ove u lice su besni, od blata i vode nemoguće je proći. Kažu da ovo nije ni Venecija ni Niš “na vodi”.

Na samo 300 metara od centra stoji raskopana ulica više od dva meseca. Radnici i masine su otišli i sve je ostavljeno tako. Od vode se ne može na ulicu, naročito kada su kišni dani, sramota“-kažu građani koji su nam prijavili problem.

U Direkciji za izgradnju grada nisu mogli ništa da nam kažu, zbog zabrane.

Imamo pisani nalog da ne smemo da dajemo nikakve informacije, to se karakteriše kao teža povreda radne discipline“-kažu u Direkciji.

Kako nezvanično saznajemo problem u ovoj ulici izazvale su cevi koje su plitko postavljene i birokratska procedura za javne nabavke, pa se nastavak radova ne očekuje pre proleća.

Dok se ne rese birokratske procedure i ne ukine zabrana davanja izjava nadležnima u Direkciji za izgradnju, nećemo znati kada će popravke ulica biti gotove i zbog koji su uzroci problema kao i u slučaju autobuskog stajališta kod Kliničkog centra.

Autobusko stajalište kod Kliničkog centra, foto Niške Vesti

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com