Društvo

Bulevar Nikole Tesle sa još dva kružna toka biće završen za mesec dana

Na Bulevaru Nikole Tesle uveliko se prave još dva kružna toka, kažu u Direkciji za izgradnju grada. Danas se stavlja prvi sloj asfalta.

Nakon što je prošle godine izgrađen kružni tok na ukrštanju sa Bulevarom heroja sa Košara, uveliko se radi na završnici još dva kružna toka na Bulevaru Nikole Tesle. Trebalo bi da sve bude završeno za oko mesec dana.

“Na raskrsnici sa Ulicom Aleksandra Medvedeva danas se asfaltira prva polovina kružnog toka. Drugi kružni tok, na raskrsnici sa Pantelejskom, je u završnoj fazi i do petka bi trebalo da bude urađen prvi sloj asfalta” rekao je direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović.

Desna traka Bulevara Nikole Tesle se takođe danas asfaltira, od Naučno-tehnološkog parka do mosta kod Jagodin male, ali deo gde je prošla atmosferska kanalizacija. Na tom delu se najpre radi ravnanje.

“Do petka bi trebalo da bude završen prvi sloj desne trake i polovina kružnog toka kod Naučno-tehnološkog parka. Tada će se preusmeriti saobraćaj i krećemo sa radovima na drugoj polovini kružnog toka”, kaže Lović za Niške Vesti.

Svi radovi na Bulevaru Nikole Tesle trebalo bi da budu završeni za mesec dana, zaključuju u Direkciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com