Društvo

ČEPENING ponovo daruje

Udruženje za pomoć ugroženim Nišlijama u akciji “Čepening” obezbedilo je nekoliko kolica i jednu šetalicu za Kliniku gde se obavlja fizikalna medicina i rehabilitacija u Kliničkom centru.

“Drago nam je da kao Nišlije možemo da pomognemo upravo našem Kliničkom centru prema kome gravitira čitav jug Srbije. U februaru i martu naredne godine će biti uručena još neka pomogala Klinici za nefrologiju”, kaže rekao je Vojkan Živković, Udruženje za pomoć Nišlijama.

Sve veći broj Nišlija uključuje se u akciju “Čepening” a već nove količine spremne su za reziklažu, što znači kupovinu novih pomagala.

“Kada su građani uvideli da je sve transparentno, rado se svakodnevno uključuju ali su tu i organizacije i ustanove pored pojedinaca”, kaže Živković.

U dosadašnjim akcijama poklonjeno je 17 ortopedskih pomagala, tokom skoro tri godine postojanja akcije “Čepening”. Nišlije su sakupile i predale više tona plastičnih zatvarača od kojih su i kupljena ova kolica i šetalice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com