Društvo

BRAVO! NIFON od danas čuva Marininu Banku dobročinstva

Nalepnice sa oznakama da njenu “Banku” od danas obezbeđuje 24 – časovnim nadzorom NIFON, Marina Adamović je zatekla jutros kada je došla na svoje “radno mesto”. Iz ove agencije, koja se već više od dve decenije bavi obezbeđivanjem i sigurnosnim sistemima, kažu da su sistem postavili u toku jučerašnjeg dana i da je to donacija, koju uvek čine pred rođendan svoje firme.

Donacije Nišlija bolesnoj deci širom Srbije u Banci dobročinstva će od danas biti sigurne, jer će kućicu u Obrenovićevoj čuvati NIFON.

“Mi svo već juče završili montažu protiv- provalnog sistema i besplatno ćemo raditi monitoring u toku mesec dana. Ukoliko se alarm oglasi, naša patrola će momentalno biti na licu mesta”, rekao je Niškim Vestima Slavko Šain, direktor marketinga NIFON-a.

Šain je dodao da se NIFON već godinama trudi da bude društveno odgovorna firma, i uvek pred svoj rođendan, koji je 27. maja, imaju po neku vrednu donaciju.

“Ove godine obeležavamo 25 godina postojanja i rada firme i kao i do sada, rešili smo da obeležimo nekim humanitarnim delom. To radimo i tokom cele godine i ne samo kroz bezbednosne sisteme, već i kroz konkretnu pomoć ustanovama. Prošle godine smo donirali sredstva ustanovi “Mara”, pomažemo i NURDOR, trudimo se da uvek budemo u službi građana,” kazao je Šain za Niške Vesti.

Slogan NIFON-a
Sa nama ste sigurni

On je kazao da posao koji NIFON radi jeste u osnovi human, jer obezbeđuju više od hiljadu objekata u Nišu.

Marina Adamović je, objavljujući fotografije, ovu donaciju prokomentarisala sledećim rečima:

Nalepljena upozorenja službe Obezbedjenja! Hvala na ogromnoj materijalnoj i psihičkoj podršci.Tu su i slike jutarnjih trezora; dočeka me različit, ali svakodnevmi iznos.

Da podsetimo, Banku dobročinstva je pretprošle noći obio dečak star 12 godina, beskućnik koji je u Niš došao sa severa zemlje. Novac koji je tamo zatekao, a koji su građani ubacivali za pomoć bolesnoj deci širom Srbije, odmah je potrošio.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com