Promo

Požrtvovanjem kao majke, supruge i koleginice ovaj svet činite boljim – Nifon Security

Srećan Osmi mart i HVALA

Nifon Security više od tri decenije posluje uspešno na poslovima obezbeđenja objekata, ljudi i velikih gradskih ali i republičkih događaja, gde aktivno učešće imaju i potpuno ravnopravno izvršavaju radne zadatke i dame, bez obzira na složenost situacije i događaja koji se obezbeđuje.

“Poslednjih deset godina intenzivno radimo na unapređenju naših usluga, usavršavajući tehničku opremljenost uz stalno obučavanje i usavršavanje naših zaposlenih među kojima su i brojne dame. Među novinama koje je Nifon uveo u svoje poslovanje je i sve veći broj žena na poslovima obezbeđenja. Na nekoliko velikih javnih manifestacija održanih u našem gradu, obezbeđenje su radile samo pripadnice lepšeg pola, na to smo posebno ponosni”, rekao je Slavko Šain, koji je uz Veselina Jakovljevića vlasnik kompanje Nifon Security.

Iz Nifona stižu i čestitke za sve dame za Osmi mart, uz poruku da one jesu jake i ravnopravne u svim poslovima, a za to je najbolji primer Nifon.

“Srećan Osmi mart svim damama uz želju za dobro zdravlje i uspeh. Svojim požrtvovanjem kao majke, supruge i koleginice ovaj svet činite boljim. Hvala  na svakodnevnom poverenju i ljubavi”, poručuju iz Nifona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com