Promo

U SLUŽBI VAŠE BEZBEDNOSTI! Srećnu Novu godinu i Božić želi Vam Nifon

Niški sinonim za bezbednost – Nifon ovu jubilarnu godinu kada je proslavio tri decenije uspešnog rada završava sa velikim planovima za 2023. godinu. Oni će još jednom potvrditi da jesu društveno odgovorni uz poštovanje novih standarda bezbednosti, uvek klijentima pružajući uslugu više.

“Srećnu Novu godinu i Božić našim Nišlijama želi Nifon koji je uvek tu kada je najpotrebnije. Već trideset godina jesmo sinonim za bezbednost u gradu na Nišavi i tako će i ostati i u narednim godinama. Provedite praznike onako kako najvišete volite mi smo tu da brinemo da sve prođe u najboljem redu”, Vaš Nifon.

Ono po čemu je “Nifon” prepoznatljiv poslednjih godina jeste fizicko- tehnicko obezbeđenje patrolnim vozilima koja dežuraju 24 časa i koje su spremne da reaguju u najkraćem roku ukoliko se na objektima o kojima brine ova firma oglase alarmi ili panik-tasteri. “Nifon” radi procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, a bavi se i fizičkim obezbeđenjem, fizičkim obezbeđenjem javnih skupva, fizičko-tehničkim obezbeđenjem, kao i najsavremenijom tehničkom zaštitom – od alarma i video-nadzora do kontrole pristupa.
Vaš sinonim za bezbednost!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com