Hronika

Borba za život mladića povređenog u Zaplanjskoj Toponici

M.T. (18) iz Zaplanjske Toponice, u opštini Gadžin Han, koji je jutros izboden u tuči u kojoj je stradao Nemanja T. (18), nalazi se u veoma teškom stanju i lekari KC Niš bore se za njegov život. Sumnja se da je upravo M.T. sa više uboda nožem usmrtio Nemanju T.

U niškom Kliničkom centru hospitalizovana je i četrnaestogodišnja devojčica zbog lakše ubodne rane.

M.T. je u toku prepodneva operisan zbog ubodne rane u predelu grudnog koša i neposredno je životno ugrožen.

“Devojčica ima ubodnu ranu u predelu grudnog koša, ali nije životno ugrožena. Nakon daljih pregleda lekara i obrade rane, u toku dana biće odlučeno da li biti hospitalizovana na Klinici za dečiju hirirgiju ili će biti otpuštena na kućno lečenje”, kazali su u KC Niš.

Tuča u kojoj Nemanja T. stradao pošto je izboden u predelu srca, a u kojoj su još dvoje mladih povredjeno, dogodila se jutors oko 6,40 časova.

Uvidjaj je u toku, ali prem prvim nezvaničnim informacijama, fatalne ubode nastradalom mladiću zadao je upravo mladić za čiji život se lekari bore.

Ubistvu je prethodila tuča, koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći. Nastradali mladić je tad pretučen i bio je u Domu zdravlja u Doljevcu. Bila je obaveštena i policija

Obračun sukobljenih mladića nastavljen je i u ranim jutarnjim časovima i fatalno se završio.

Otac povredjenog mladića, izjavio je za medije da njegov sin i nastradali Nemanja T. nisu ranije bili u sukobu, već da su se lepo družili.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com