Društvo

“BIG Air” na Kameničkom Visu; Druženje uz skije, snoubording, muziku…

Promocija freestyle skijanja i snowboardinga sa propratnim programom, ove subote biće održana na Kameničkom Visu u snow parku koji su sami napravili organizatori iz tima “Mozga bez”.

Cilj im je, kako kažu, da što više ljudi dođe. Biće muzike i šanka sa pićem, a takođe najavljuju i dolazak skijaša i bordera iz cele Srbije.

Biće to prvi događaj na Kameničkom Visu koji organizuje tim “Mozga Bez”. Program kreće od 10:00 časova, a samo takmičenje je u 12:00.

Takmičiće se u BIG Air disciplini a najbolji će biti adekvatno nagrađeni.

“Svi su dobrodošli, skijaši, borderi, mladi, stari… Naravno povedite prijatelje i dobro raspoloženje!” poručuju organizatori.

Organizatori su prethodnih dana radili na sređivanju snow parka i stvaranju optimalnih uslova za održavanje ovog događaja. Stigla je i BIG Air rampa pa su radovi i u tom segmentu priprema protekli u najboljem redu. “Raščistili smo par putanja, kafić, utabali stazu za decu” dodaju ovi vredni ljudi.

Napravljena je i skakaonica koju su na licu mesta isprobali momci zaduženi za organizaciju.

Događaj sam po sebi obećava i nema sumnje da će mnogi mladi, i oni koji se tako osećaju, u subotu biti na Kameničkom Visu. Ono što je sigurno jeste da snega ima dovoljno za sve a sudeći po trudu i radu uloženom od strane tima “Mozga bez” biće tu još mnogo razloga za veliko i lepo druženje na ovom niškom izletištu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com