Hronika

Banđur: Svi osumnjičeni odbili poligrafsko testiranje u slučaju paljenja automobila

Jedan od niških funkcionera čiji je automobil zapaljen, zamenik gradonačelnika Miloš Banđur izjavio je da ima informacije da su poligrafsko testiranje odbili svi koje je naveo kao potencijalne naručioce tog dela.

Gospodin Banđur je potvrdio Niškim Vestima ovaj podatak, i dodao da su njegovi saradnici prošli testiranje. Kaže da su za sada to nezvanične informacije po kojima su poligrafsko testiranje odbili oni koje je u izjavi policiji naveo kao potencijalne naručioce i oni koje je označio kao nekoga ko ima informacije o tome.

Podsećamo, zameniku gradonačelnika Niša izgoreo je automobil u dvorištu porodične kuće u ulici Petra Aranđelovića na Bubnju, a on je još tada izrazio sumnju da je požar podmetnut, a tim povodom nedavno su otpočeti i informativni razgovori.

Banđur je kao mogući razlog paljenja njegovog automobila naveo nedavni konkurs za izbor direktora niških preduzeća na kojem je izneo činjenice o pojedinim kandidatima i govorio o tome da ne ispunjavaju uslove.

Automobil zamenika gradonačelnika zapaljen je sredinom novembra, a u protekla dva meseca u Nišu je u podmetnutim požarima izgorelo osam vozila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com