Virus Korona

Zbog manjeg broja obolelih u Nišu samo jedna kovid ambulanta

Zbog smanjenja broja obolelih od korona virusa, Dom zdravlja u Nišu danas je zatvorio kovid ambulantu u svom centralnom objektu, a pacijenti sa respiratornim infekcijama pregledaće se isključivo u kovid ambulanti u Duvaništu, saopštili su iz te zdravstvene ustanove.

Radno vreme kovid ambulante u Duvaništu, kako su naveli, biće ubuduće od 7.00 do 17 časova, umesto do 20 časova. Deca koja imaju simptome kovid infekcije i dalje će se javljati lekarima u dečijoj kovid ambulanti u centralnom objektu, na ulazu broj 2. Prema podacima niškog Doma zdavlja, broj obolelih od korona virusa u tom gradu od početka aprila manji je od 100 dnevno.

U sredu je kovid laboratorijski potvrdjen kod 67 pacijenata, od kojih je šestoro dece, a dan ranije kod 78 obolelih, od kojih je takodje šestoro dece. Smanjen je i broj obolelih na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru. U sredu ih je bilo 22, a u utorak 24.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com