Virus Korona

JERKAN:Broj obolelih od Korone u Nišu ponovo počeo da raste

Iako je u Nišu situacija sa Korona virusom bila stabilna, broj obolelih u poslednjih nekoliko dana počeo je da raste. Proteklih deset dana, grad je bio bez ijednog obolelog od Korona virusa, dok je u poslednja dva dana taj broj skočio na pet obolelih.

“Broj obolelih ponovo počinje da raste, što mi se uopšte ne sviđa. U proteklih deset dana, mi smo bili bez ijednog pozitivnog, dok u poslednja dva dana imamo pet pozitivnih. Prekjuče je bilo dva, juče je bilo tri, što jasno ukazuje da se Korona priprema. Mi smo je očekivali oktobra. Siguran sam da će ona mnogo ranije doći”, izjavio je direktor Doma zdravlja Niš, dr Milorad Jerkan.

Dodaje i da je “zabrinut jer populacija od 12 do 18  godina čija je imunizacija počela pre nekoliko dana,  primila samo pet stotina vakcina, što nije mali broj, ali je daleko od zadovoljavajućeg, jer novi mutirajući virusi napadaju mlade, baš iz tog razloga jer nisu zaštićeni “.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pa cekaj, kako moze? Pa zar Nis nije najboli, nije prvi po vakcinaciji, kako to Covid direktore. Juce izjavljuje jedno, danas drugo. Zreo taj za penziju, jos malo pa puni 66god a i dalje radi. Kakva bruka za zdravstvo, za grad, za SNS za sve. Jer se valjda trudi da ne bude bahatih i osionih ili to samo Vucic prica a na lokalu (Nis) nikog nije briga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com