Hronika

Nervni bolesnik napao radnike Hitne pomoći!

Nervni bolesnik D.M. (33) fizički je napao radnike Hitne pomoći i Opšte bolnice samo nekoliko sati nakon što je otpušten iz bolnice u Toponici.

– U 13.50 primili smo poziv od žene koja je uspaničeno tvrdila da je njen sin u autobusu, da dolazi iz Niša i da mu je jako loše. Naša ekipa je odmah otišla na autobusku stanicu gde su ga preuzeli ali je posle nekoliko stotina metara počeo da pljuje, skače po sanitetu, gura medicinsku sestru i doktorku. Nekako su , uz pomoć vozača, uspele da ga smire i dovezu do kruga bolnice. – pričaju u Službi hitne pomoći.

Prilikom prijavljivanja slučaja majka pacijenta D.M. nije obavestila lekare da je njen sin samo nekoliko sati ranije otpušten sa lečenja u Psihijatrijskoj bolnici u Toponici na vikend.

Po dolasku u krug Opšte bolnice, ispred zgrade u kojoj se nalazi Odeljenje psihijatrije, D.M. je, bez ikakvog razloga počeo da udara sve oko sebe.

– Momku koji radi na recepciji i koji ima ozbiljne problem sa vidom je naneo lakše povrede udarcima pesnicom. Udarao je sve oko sebe. Nekoliko minuta je bilo potrebno da ga smire. – kaže jedan od očevidaca.

Opširnije na Alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com