Magazin

Sećate li se Radmile iz serije „Ljubav na seoski način“? Evo kako izgleda danas!

Sigurno se sećate hit-serije stare Jugoslavije „Ljubav na seoski način“ koja prati doživljaje mladića Milorada, koga stric Gvozden i deda Paun, hoće na silu da ožene Radmilom, najbogatijom udavačom u selu…

Milorad se na kraju on se vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.

radmila 01“Ljubav na seoski način” je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković.

Bežeći od „trgovinu s živi ljudi“ on odlazi u grad, gde upoznaje drugu devojku Roziku. Milorad se na kraju vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.

“Ljubav na seoski način” je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković.

Devojku Radmilu je igrala glumica Prizrenka Petrović. Posle serije „Ljubav na seoski način“ diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Rumuniji, a danas živi i radi u Holandiji gde u svojoj muzičkoj školi predaje solo pevanje.

Evo kako Radmila danas izgleda

radmila 02

A evo i malo podsećanja na seriju, OVO SU Čkaljina filozofija, uživajte!

http://www.youtube.com/watch?v=aQLUklyfl7k

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com