Promo vesti

OTVARANJE! Dom za stare “TREM” prima prve stanare

Potpuno renoviran i uređen po najvišim svetskim standardima Dom za smeštaj odraslih i starih lica “TREM” koji se nalazi u Donjem Dušniku, u novembru prima prve stanare. Ostalo je još svega nekoliko dana do otvaranja, i najbolje je vreme da odmah rezervišete svoje mesto ili obezbedite smeštaj za one koji vam puno znače.

Samo pola sata udaljen od centra Niša okružen divnom prirodom, ovaj dom udomiće one najranjivije. Vrhunski renovirani objekat kompletno je opremljen nameštajem od najkvalitetnijih materijala. Stručno i ljubazno osoblje pomoćiće da radosno dočekate duboku starost, poručuju u ovom domu.

0480174e0e5012137e2932bc2ad36f7c LDom “Trem” nalazi se u podnožju Suve planine koja je dragulj jugoistočne Srbije. Prirodni ambijent glavna je odlika ovog doma za stare. Blizina lokacija Trem, Sokolov greben i Devojački grob pružaju mogućnost za rekreaciju i odmor, ne samo stanara već i njihovih prijatelja i gostiju.

Dom za smeštaj odraslih i starih lica ima 31 sobu sa ukupno 50 ležajeva. Sobe su organizovane tako da su stanarima na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Svaka soba je uređena po najvišim svetskim standardima uz obaveznu SOS dojavu, protiv požarni alarm kao i TV prijemnik.

O zdravlju i udobnosti stanara brine uvek prisutna stručna medicinska ekipa, koju čine medicinske sestre, dežurni doktor, negovateljice, socijalni radnik i radni terapeuti dok je za pravilnu ishranu zadužen profesionalni kuvar koji se svakodnevno savetuje sa nutricionistom.

“Trem” pored standardnih soba ima i prostojije za druženje stanara, prostorija za mirne dnevne aktivnosti pruža mogućnost za druženje stanara, dok stolovi za stoni tenis i stoni fudbal može povratiti takmičarski duh kod vremešnih Nišlija.

13072039 10201640803778016 249151579 o

Netakmuta priroda koja okružuje Trem kao i uređeno dvorište samog doma čini da se stanari i njihovi gosti osećaju kao kod kuće. Raznoliko voće koje je dostupno čini da starački dom doživite kao sopstevno dvorište i vrati ugođaj topline doma.

Sam objekat nalazi se na površini od hektar i 20 ara, dok su njegovom dvorištu brojni senici kako bi stanari mogli da odmaraju na čistom vazduhu u hladovini.

Nekoliko sportskih terena koji se nalaze na posedu nude mogućnost za organizovanje sportskih događaja koji su u prošlosti bili glavno zbog čega su se meštani ali i gosti okupljali u dvorištu ovog zdanja.

“Doživeli ste sa nama uzbudljivu mladost, sada sa nama dočekajte duboku starost!” poručuju u Domu za smeštaj odraslih i starih lica TREM.

Informacije: 063 403 537

[foldergallery folder=”images/galleries/TREM”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com