Društvo

GLAS NARODA: Očistite puteve kojima se ređe ide

U želji da Niš bude lepše mesto za život, Niške Vesti pokrenule su rubriku “Glas naroda” u kojoj objavljujemo primedbe čitalaca koje dokumentuju loše komunalno stanje u raznim delovima grada. Danas objavljujemo fotografije iz ulice Branka Krsmanovića, međublokovski prostor uz dečji vrtić “Cvrčak” i poruku čitateljke koja je ukazala na komunalne probleme u Mokranjčevoj i Babčkog odreda, a nadležni do sada nisu preduzeli ništa.

Na probleme u Mokranjčevoj i ulici Babičkog odreda, Niške Vesti su ukazale u tekstu koji je objavljen pod nazivom GLAS NARODA: Problemi u Mokranjčevoj i Babičkog odreda

Međutim, čitateljka čije je ime poznato redakciji, kaže da se slika ovog dela Niša u međuvremenu nije promenila. U poruci je dodala:

“Verovatno su sve ekipe na čišćenju i uklanjanju rastinja na delu od isključenja sa autoputa pa do kasarne “Knjaz Mihailo”. Radim u Toponici i svaki dan prolazim tim putem vec 20 godina ali nikada nije sređivano kao sad. Za to rastinje na putu i raskrsnicama koje ometa vidljivost takođe sam obaveštavala nadležne. Bez rezultata. Ali sada, pred dolazak premijera radi se punom parom. Kakvi licemeri. Poštovani gradski oci, očistite i puteve kojima se ređe ide.”

Problem međublokovskog zelenila postoji odavno, ali ako se zelena površina nalazi između Gradske opštine Medijana, Zone tri i dečjeg vrtića “Cvrčak”, onda je potrebna hitna reakcija. Fotografije ovog dela grada poslao je čitalac Žarko Petrović.BEDJU BLOK

“Ako imate priliku, pokrenite veliku akciju sređivanja međublokovskog zelenila i travnatih površina. Ovako kako sada izgleda, zaista nema smisla”, predložio je Petrović.

Fotografiju ulice Branka Krsmanovića broj 20, koja je snimljena u nedelju, 2. oktobra, poslala je čitateljka koja živi u ovoj ulici.branka krsmanovica

Vi pišete, mi objavljujemo. Na potezu su nadležni.

eko nis

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com