Društvo

Završena “pozitivna energija” u Tvrđavi

Drugo veče Pozitiv Festa na glavnoj bini otvorio je dj Rescobar iz Pančeva, u 20 sati, nakon čega je usledio dj set niške El Jazzyre. Dekove je oko 23 h preuzeo Igor Krsmanović, koji je oduševio publiku, ali i sve dj-e koji su se provodili čekajući svoj nastup.

Nakon Krsmanovića, sat vremena iza ponoći nastupio je prvi hedlajner večeri – Italijan Ruben Mandolini, koga je publika dočekala uz gromoglasni aplauz, koji nije izostao ni kada se na binu popeo drugi hedlajner – Gramophonedzie.

VAK 4667

Inače iza pseudonima Gramophonedzie stoji dj i producent iz Beograda, Marko Milićević, koji je značajno doprineo samoj realizaciji Pozitiv Festa.

“Ja sam samo povezao prijatelje sa svojim drugim prijateljima, jer sam uvideo da je ovo jedna dobra priča koja ima potencijala. I drago mi je zbog toga, jer koliko mogu da primetim, svi koji su ovde odlično se zabavljaju!” istakao je Milićević.

Entuzijastični ljubitelji elektronske muzike dočekali su jutro na platou Tvrđave.

VAK 3162

Moto Stage izuzetno posećen

Motoristi iz čitavog regiona otvorili su moto skup Pozitiv Festa u 17 sati, simboličnim defileom kroz grad. Već u 19 sati dvotočkaši su krasili rov Niške tvrđave, čekajući početak prve svirke na Moto Stage-u.

VAK 3592

Nakon prvih taktova benda By Heart atmosfera se zagrejala, a u istom ritmu nastavio je i bend Pop Herc Karo, koji su motoristi dočekali sa oduševljenjem. Na Moto Stage-u, koji je bio organizovan u saradnji sa MK Veterani 63. padobranske, nastupio je i bend padobranaca, sa prikladnim imenom – Free Fall. Nešto nakon 22 h niški Penthouse napravio je spektakl, nakon čega je bend Offload zatvorio drugo festivalsko veče Pozitiv Festa.

VAK 3987

Osim izvanredne muzike, odličnog zvuka i neverovatne energije ljubitelja motora, fantastičnom provodu na Moto Stage-u doprineli su i građani Niša koji su se potpuno prepustili uživanju u rok muzici i moto kulturi.

VAK 3269

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com