Društvo

KONAČNO! Akva-park u Doljevcu počinje sa radom 11

Akva park u Doljevcu biće otvoren 11. jula u 11 sati, potvrdio je za Niške Vesti Goran Ljubić predsednik Opštine Doljevac. Odlaganje je usledilo zbog postavljanja trafostanice, radnici izlaze sa bazena 7. jula a onda će čitav centar biti u proveri do 11. kada će biti i otvoren kaže Ljubić.

Sitnice su odložile otvaranje akva-parka. Noćas je napunjen veliki bazen i odmah se počelo pa čišćenjem i prečišćavanjem vode. Trava samo što nije izrasla, posađena je prošle nedelje. Drveće koje je posađeno daje odličnu sliku a mnogo toga što je moralo da se uredi odložilo je samo otvaranje”, tvrdi predsednik Opštine Doljevac.

ak 1

O bezbednosti će se posebno voditi računa, dodaje on.

“Ne želimo da se nešto dogodi kao na početku rada niškog akva-parka. Majstori koji rade će sa bazena izaći u petak 7. jula a onda će narednih dana za vikend akva-par raditi prazan, gde će naši radnici proveravati ispravnost, kako bi bili sigurni da je sve u najboljem redu“, kaže Ljubić za Niške Vesti.

ak 3

Akva park sa 3 bazena, toboganima, balerinom i parkingom za 300 vozila dobija ovih dana svoj konačan izgled. Kompleks se prostire na ukupno 4 hektara sa parkingom. Tri bazena – srednji 25 x 12,5 m, drugi najveći 32 x 12 m bazen koji će imati veštačke talase visine do 1,40 m i treći bazen koji će biti namenjen najmlađima sa popularnom zmijom. Puno tobogana, balerina, tuš pečurke i još mnogo toga biće u ovom kompleksu, što će najmlađe i one nešto starije najviše radovati.

13578847 10201886413278100 1174466758 n

Radno vreme akva parka biće od 10 do 18 časova. Ulaz za decu do 7 godina biće besplatan, a moći će da se kupi još i sedmodnevna i mesečna karta.Ulaznica za ovaj kompleks će koštati 250 dinara, ali se planiruju popusti za određene gupe stanovništva, potvrđuju nam u Opštini Doljevac.

Za one koji bi da dan provedu na kompleksu u Doljevcu, obezbeđeno je 10 baldahina, 400 ležaljki i 200 suncobrana.

akva park Doljevac

Kompletna izgradnja kupališnog kompleksa u Doljevcu koštala je blizu 3 miliona evra, sredstva su obezbeđena iz lokalnog budžeta.

Akva-park u Doljevcu je za sada jedini u Nišavskom okrugu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com