Hronika

ISPOVEST POLICAJCA JUNAKA: Kako sam izvukao dva madića iz zapaljenog automobila i sprečio horor! (FOTO)

Od oba vozila ostala je samo gomila spaljenog metala, ali zahvaljujući Žarku Stojkoviću mladići su prošli samo sa lakšim povredama

Policajac Žarko Stojković, rizikujući život sprečio je da dvadesetogodišnji Nišlija N. K. i njegov šesnaestogodišnji prijatelj živi izgore jer ih je izvukao iz automobila koji se zapalio nakon saobraćajne nezgode.

Stravična nesreća dogodila se juče u 1 i 45 minuta u niškom selu Popovac baš ispred kuće porodice Stojković, kada je vozilo “škoda fabia” kojim je upravljao N. K. sletelo s puta, udarilo u banderu i zapalilo se a zatim se zabilo u “ford fiestu”, vlasništvo policajčevog sina. Od oba vozila ostala je samo gomila spaljenog metala, ali zahvaljujući Stojkoviću mladići su prošli samo sa lakšim povredama.

policajac 01
Foto: Telegraf

Stojković, inače pripadnik PU Niš zadužen za bezbednost na Železničkoj stanicu u Popovcu svoj podvig komentariše skromno.

policajac 02
Foto: Telegraf

– Iz sna me je trgnuo strašan prasak, istrčao sam iz kuće i video kako gore dva vozila. Nisam ni trenutka razmišljao, pritrčao sam, otvorio vrata automobila u plamenu i video dva mladića koji nisu ni pokušavala da izadju. Sedeli su kao skamenjeni, dok ih je plamen obavijao.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com