Kultura

Odložen koncert Discipline u Nišu!

Zbog nestabilnog vremena, otvaranje prolećno-letnje koncertne sezone u dvorištu Univerziteta (Banovina) u Nišu pomera se za 7 dana! U subotu, 21.maja u 21h nastupiće jedan od naših najznačajnijih rock sastava – čudesna Disciplin A Kitschme (DAK).

Uz neizbežne vanvremenske bučne hitove iz svih faza plodne karijere koja traje već 35 godina, ovom prilikom DAK će promovisati novi album „Opet“ koji je u decembru mesecu izašao pod okriljem renomirane izdavačke kuće Mascom records.

DAK će ovom prilikom imati i goste na koncertu. Publiku će zagrevati perspektivan niški sastav Igralom, band “Hilbili/Afro/Funk” orijentacije.

Sve kupljene ulaznice za prvobitni termin zakazan za 14.maj važe za 21.maj!

Karte su u pretprodaji po ceni od 800 dinara do subote, 21.maja do 14h u muzičkim radnjama: Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta, na ulazu u dvorište Univerziteta u Nišu (Šumatovačka ulica bb) od 20h karte će se prodavati po ceni od 1.000 dinara.

Oficijelna FB strana DAK: >>>

FB Event: >>>

FB “Igralom” >>>

http://www.youtube.com/watch?v=TU0l_7dSSKA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com