Hronika

ŽENA KOJA JE ISPALA IZ AUTOBUSA: “Ne znam šta se desilo, jednostavno sam završila na ulici”

Žaklina Ibraimović, pedesetjednogodišnja žena koja je juče oko 13 časova ispala iz autobusa, istakla je da ne zna šta se desilo u tom trenutku, jednostavno je zavšila na ulici.

“Pošla sam u grad, autobus mi je otišo, ja sam podigla ruku i zaustavila ga. Kada sam ušla u autobus držala sam se za držač i gledala da li ima mesto da sednem, pošto je bila gužva. Autobus je krenuo do prve krivine i ja sam ispala. Kako se to desilo, zašto su se otvorila vrata ne znam”, rekla je Žeklina na facebook strani njenog sina.

Žaklina ističe da nije primetila da li su vrata uopšte bila zatvorena, ili su se otvorila u vožnji. Verovatno će nakon provere da se utvrdi da li su vrata bila ispravna ili ne, ali i kako se dogodilo da ona ispadne u toku vožnje.

“U autobusu ima kamera, tako da će verovatno sve da se utvrdi”, kazala je Žaklina.

Žaklina Ibraimović ispala je juče oko 13 časova iz autobusa koji je saobraćao na relaciji Gornje Međurovo – Bubanj. Incident se desio u autobusu “Niš ekspresa” u Ulici maršala Tita u Donjem Međurovu.

U Hitnoj pomoći su saopštili da pedesetogodišnja žena ima povredu glave.

U policiji su potvrdili da je prijavljeno oko 13 i 15 da je žena ispala iz autobusa. Uzroci nezgode se utvrđuju, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilašvo.

PROČITAJTE I…

Žena ispala iz autobusa u pokretu

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. E taj Niš ekspres ce od 01 februara da vozi gradjane Niša rukovodiocima direkcije neka je na cast, ali bas ih briga oni se ne voze nis ekspresom nego nije opasno uskoro ce izbori

  2. Opet Nis expres mada me to vise I ne cudi.Bilo bi cudno da se desilo nekoj drugoj firmi.Od ovih divljaka je ovako nesto zal ocekivano,srecom da je zlena dobro prosla da nije poginula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com