Hronika

Žena ispala iz autobusa u pokretu

Žaklina Ibraimović (51) ispala je juče oko 13 časova iz autobusa koji je saobraćao na relaciji Gornje Međurovo – Bubanj. Prema rečima njene ćerke Dijane Alić, ona je ispala kada su se vrata autobusa otvorila dok je on bio u pokretu.

Incident se desio u autobusu “Niš ekspresa” u Ulici maršala Tita u Donjem Međurovu.

“Ona je krenula kod lekara. Ušla je u autobus i htela da sedne. Tada su se vrata naglo otvorila, bila je jaka krivina i moja majka je izletela iz autobusa”, kazala je Dijana.

Žaklina se nalazi trenutno na Klinici za hirurgiju. Prema rečima njene ćerke ima povrede glave i ugruvana je.

Kako kaže ona je invalid. Imala je četiri operacije i trenutno se bori sa tumorom.

U Hitnoj pomoći su saopštili da pedesetogodišnja žena ima povredu glave.

“Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, povređena je prevezena u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja”, kažu u Zavodu za hitnu i medicinsku pomoć.

U policiji su potvrdili da je prijavljeno oko 13 i 15 da je žena ispala iz autobusa. Uzroci nezgode se utvrđuju, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilašvo.

PROČITAJTE I…

Autobusu u toku vožnje ispali točkovi

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pojedini vozaci su prilicno bahati. Zaborave da zatvore vrata (ne proveravaju vec samo gledaju kako da se sto pre ukljuce u saobracaj, sa stanice) i krecu. Voze brze nego sto uslovi saobracaja dozvoljavaju. SANKCIONISITE DOK NEKOG NE BUDU UBILI!

    Licno sam prisustvovao situaciji da je deda ispao iz autobusa. Na moju kritiku i opomenu da se povede racuna kondukter me je pravio na budalu. Nisam hteo da ga/ih prijavim ali vas MOLIM da vec jednom OMEKSATE rigorozne mere zbog kojih vozaci moraju da voze ovako kako voze. A isto tako SVAKE NEDELJE apelovati da se vozi RACIONALNO, bez brzine! To je 10t vozilo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com