Ekonomija

Wizz Air: Prilagodićemo se situaciji i nastaviti da letimo iz Niša

Prvi niskotarifni avio-prevoznik  Vizer/ orig.Wizz Air koji je 2015. godine godine prvi put poleteo sa aerodroma “Konstantin Veliki” u odgovoru na pitanje kako gleda na situaciju oko niškog aerodroma naveo da “to ne komentariše, ali da svakako nastavlja da leti iz Niša”, prenosi portal ta promociju letova sa niškog aerodroma, Fly from Niš.

Mađarski avioprevoznik kaže da će se bez obzira na dešavanja u vezi sa niškim aerodromom prilagoditi situaciji i da će leteti, jer im je u interesu da obezbede kvalitetnu uslugu i da odgovore na potrebe putnika.

“Iako ne komentarišemo konkretno ovo pitanje, može se reći da se Wizz Air uvek pokazao vrlo prilagodljiv promenama na zahtevnom tržištu, planiranjem napred i postizanjem većeg uticaja. Wizz Air želi da nastavi jačanje svoje pozicije na tržištu, kao vodećeg niskotarifnog prevoznika u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Glavni prioritet Wizz Air-a je pre svega, da obezbedi kvalitetnu uslugu, dobre veze i odgovori na potrebe putnika”, poručili su iz iz Wizz Air odgovarajući na pitanje portala Fly from Niš.

Podsetimo, Vizer je prva avio-kompanija koja je krajem juna 2015. godine poletela sa niškog aerodroma i to ka Malmeu i Bazelu.

Godinu dana kasnije uvela je i letove do Dortmunda, Memingena i Ajndhovena. Početkom ove godine najavili su i uvođenje letova do Beča od 15. novembra.

Vizer je 21. marta zvanično obustavio dalje letove iz Niša ka Ajndhovenu objašnjavajući to “operacionalizacijom postojeće mreže linija”.

Ovaj mađarski  niskotarifni avio – prevoznik trenutno prevozi putnike sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” ka Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu, a sa tim će nastaviti i tokom zimske sezone, što je zvanično i potvrđeno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com