Društvo

Letovi iz Niša za Beč ponovo od 6. decembra

Sa niškog aerodroma Konstantin Veliki od 6. decembra ponovo startuju letovi do Beča.

Prateći zahteve tržišta mađarski avio-prevoznik Wizz Air će ka austrijskoj prestonici, u zimskoj sezoni, leteti četvrtkom i nedeljom, saopštavaju iz ove aviokompanije.

Wizz Air će tokom zimskog perioda, počev od 25. oktobra prevoziti putnike i do Bazela, Miluza, Dortmunda i Memingena. Ka svim destinacijama leteće dva puta nedeljno, osim linije za Bazel ka kojoj će saobraćati tri puta nedeljno, što je samo jedan let manje u odnosu na letnju sezonu.

Podsećamo, sa aerodroma Konstantin Veliki od 19. septembra ove do 30. marta 2021. godine, ka Malmeu letova neće biti.

Foto: Facebook Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Najveća irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair od 26. oktobra nastavlja redovne letove iz Niša tokom zimske sezone i to ka Malti i Milanu, odnosno aerodromu Bergamo, dva puta nedeljno. Ka Malti svakog ponedeljka i petka, počev 26. oktobra, a ka Milanu utorkom i subotom počev od 27. oktobra 2020.godine.

Tokom zimske sezone ovaj “loukoster” neće obavljati letove ka Berlinu i Bratislavi.

Srpski nacionalni avio-prevoznik Air Serbia, trenutno prevozi putnike ka deset destinacija – Frankfurt-Han sredom i nedeljom, Nirnberg ponedeljkom i petkom, Hanover utorkom i subotom, Fridrihshafen četvrtkom i nedeljom, Geteborg i Karlsrue/Baden-Baden sredom i subotom, Bolonja i Ljubljana ponedeljkom i četvrtkom, a do Rima i Salcburga utorkom i petkom.

Foto: Facebook Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Epidemiološka situacija je umnogome izmenila uslove putovanja, a detaljne informacije o obavezama putnika se mogu naći na sajtu svake avio kompanije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com