Društvo

Avionom iz Niša za Beč tek krajem marta 2021.

Iako je ranije bilo najavljeno da će prvi avioni na relaciji Niš-Beč ponovo poleteti 14. januara 2021. godine, to se ipak neće desiti.

Mađarski avio-prevoznik Wizz Air je još jednom pomerio datum obnove leta ka austrijskoj prestonici, za 28. mart 2021. godine, kada počinje letnji režim letenja.

Ova avio-kompanija je napravila još nekoliko korekcija svojih letova koje obavlja sa aerodroma “Konstantin Veliki” i tokom zime leteće samo do Bazela, Memingena i Dortmunda, kažu u preduzeću „Aerodromi Srbije“.

U naredne dve nedelje, jednom nedeljno će leteti ka Bazelu odnosno aerodromu Miluz i to subotom, dok će za Memingen ponovo saobraćati od 13. decembra. Plan je i da se na ovim linijama uspostavi redovan saobraćaj i to Bazel i Dortmund od 17. decembra i za Memingen od 19. decembra.

Uzimajući u obzir postojeće rezervacije za novogodišnje i božićne praznike, Wizz Air će ka Memingenu leteti svakog utorka i subote, a od 13. janura pa do kraja zimske sezone svake srede i nedelje.

Prevoz putnika od Niša ka Bazelu (Miluzu), u period od 17. decembra do 16. januara, obavljaće se utorkom, četvrtkom i subotom. Nakon toga ka ovoj destinaciji leteće dva puta nedeljno, svakog utorka i subote.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close