Foto Video ubod

VIDEO UBOD: Aleksandar Konoval spreman za meč u Nišu. Nokautirao krušku!

Aleksandar Konoval, aktuelni svetski šampion u kik boksu, aktuelni evropski šampion, aktuelni profesionalni prvak sveta, stigao je u Niš zbog Kik boks spektakla koji nas očekuje u hali Čair, u subotu 14.12. od 20,00 časova.

Da bi bio jedan od najboljih, ovaj Ukrajinac verovatno mnogo vežba, a da je u potpunosti spreman za meč u Nišu pokazuje i video snimak na kome se vidi da je u odličnoj formi. Naime, on je nokautirao krušku, a da li će i protivnika videćemo već predstojećeg vikenda.

 

Organizator prestižnog međunarodnog kik boks turnira „Zlatni kik bokser“ je Kik boks savez Srbije, u saradnji sa KBK “Konstantin” iz Niša a pokrovitelj je grad Niš.

Turnir je humanitarnog karaktera, jer se deo prihoda od ulaznica izdvaja za pomoć osmogodišnjem Stefanu Vladimiroviću, sinu trenera reprezentacije Siniše Vladimirovića iz Bora, dečaku kome je u drugoj godini života dijagnostikovan autizam.

U uvodnom programu zazana su dva meča domaćih šampiona, Nišlija koji su na domaćem i međunarodnom planu prošlih godina osvajali mnogo trofeja i donosili ih u svoj grad Niš.

Nastupiće Uroš Živković protiv Mladena Jovanovića što predstavlja lokalni mini derbi koji će sigurni smo, podići nišku publiku na noge.

Mladi Nišlija koji je juniorski prvak Evrope 2019, Ognjen Mitrović, kik bokser koji tek treba da pleni svojim raskošnim borilačkim talentom radiće meč protiv Radenka Đorđevića iz Kik boks kluba “Vulkan” .

U glavnom delu programa imamo jedan COME BACK, povratak u ring na velika vrata Mitra Dugalića koji se ovom prilikom suočava sa snažnim borcem iz Grčke, Margaritis Stergiopoulosom.

U glavnim borbama večeri nastupiće srpski svetski šampioni, momci i devojke koji su članovi kik boks reprezentacije Srbije a protivnici im dolaze iz pet evropskih zemalja:

Milana Bjelogrlć, prvakinja Evrope 2018 i prvakinja sveta 2019.

Aleksandra Krstić, dvostruka svetska šampionka, bronzana na Prvenstvu Evrope 2018. Aleksandar Konovalov, aktuelni svetski šampion, aktuelni evropski šampion, aktuelni profesionalni prvak sveta,

Nikola Stošić, vice-šampion Evrope 2017, bronzani sa svetskog prvenstva 2019, profesionalni prvak sveta,

Nikola Filipović, prvak Evrope 2018 i prvak sveta 2019.

FIGHT CARD za MAIN EVENT:

  1. Mitar Dugalić vs Margaritis Stergiopoulos (Grčka)
    2. Aleksandar Konovalov vs Oleksandr Ukrainets(Ukraina, prvak Evrope i sveta u K1, 67 kg), disciplina LOW KICK, 3×3 minuta
    3. Nikola Stošić vs Ahmet Kaplan(Turska, bronzana medalja na EP 2016), disciplina LOW KICK, 3×3 minuta
    4. Nikola Filipović vs Miroslav Vujović (Crna Gora,šampion Balkana, dvostruki šampion svetskog kupa, bronzani na prvenstvu sveta 2017)  disciplina LOW KICK, 3×3 minuta
    5. Milana Bjelogrlić vs Lucia Cmarova (Slovačka, veliki broj medalja sa međunarodnih takmičenja), disciplina K1, 3×3 minuta
    6. Aleksandra Krstić vs Aleksandra Filipova (Slovačka, prvak Evrope 2018), disciplina K1, 3×3 minuta.

Ovaj turnir svoju ekskluzivnost duguje zlatnoj tradiciji koja datira još od 1993. godine, kada je ustanovljen i od kada na kraju takmičarske godine imamo “Crem de la Crem”, najbolje od najboljih na završnom turniru na jednom mestu.

Najbolji takmičar, po mišljenju stručnog žirija, poneće laskavu titulu Zlatnog kik boksera za 2019. godinu. Njegovo ime biće urezano na štafetnoj statui koja se već 25 godina prenosi iz ruke u ruku najboljih boraca na ovim prostorima.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com