Virus Korona

Ugostitelji u Nišu za Novu godinu uglavnom poštovali mere. Protiv vlasnika jednog lokala izrečeno čak 35 mera

Niški ugostitelji su u novogodišnjoj noći uglavnom poštovali mere za suzbijanje epidemije, prvenstveno meru ograničenja radnog vremena do 18 sati i zabranu okupljanja u zatvorenom prostoru, ali bilo je i kršenja mera tako da su komunalni milicajci i sanitarni ispektori intervenisali zbog zabava u dva kafića i zbog toga što je jedan kafić radio do 21 čas, rekao je šef organizacione jedinice niške Komunalne milicije Dejan Nikolić.

 

“U kaficićima u centru grada bilo je organizvanih zabava preko dana, od 12 do 18 časova, a tokom kontrole su u dva lokala te zabave rasturene, jer nisu poštovali propisane mere protiv epidemije korona virusa. Sanitarna inspekcija je protiv vlasnika pokrenula prekršajni postupak”, istakao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, tokom minule godine Komunalna milicija i sanitarna inspekcija izrekle su dosta kazni zbog nepoštovanja mera za suzbijanje epidemije korona virusa, a u tom nepoštovanju mera prednjačilo je šest do sedam lokala.

Nikolić je rekao da je protiv vlasnika jednog ugostiteljskog objekta podneto čak 35 prekršajnih naloga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com