Hronika

U pritvoru i drugi brat zbog ubistva Draška R.

Više javno tužilaštvo u Nišu odredilo je pritvor i Nikoli M. (34), mlađem od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška R. (46), 8. oktobra u krugu fabrike MIN Kopeks.

Njegov stariji brat Marko M. već se nalazi u pritovru zbog istog krivičnog dela. Marko M. je saslušan u Tužilaštvu i odredjen mu je pritvor 20. oktobra.

Braća Nikola i Marko osumnjičeni su za krivično delo teško ubistvo Draška R, kao saizvršioci, za koje je zaprećena kazna od 40 godina zatvora.

Foto: B.LJ.

Oni se sumnjiče da su 8. oktobra u krugu fabrike “MIN Kopeks” ubili Draška R. tako što su ga više puta udarili čekićem i sekirom u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola i Marko M. su bili radnici ubijenog Draška R. sa kojim su radili na otvaranju pogona za proizvodnju stolarije.

Oni su obavestili policiju da se u krugu fabrike nalazi beživotno telo, koje su, navodno, zatekli po povratku sa pauze za ručak.

Mirno su dočekali dolazak policije a jedan od braće je i na sahrani nosio sanduk sa telom Draška R.

Pročitajte još…

DETALJI UBISTVA U NIŠU: Osumnjičena braća za Draškovo ubistvo došla na sahranu. Jedan od njih je nosio sanduk

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com