Virus Korona

Masovna vakcinacija protiv kovida na sedam glavnih punktova

Novo radno vreme kovid ambulante u centralnom objektu

Pored centralnog objekta niškog Doma zdravlja moguće je obaviti vakcinaciju i na punktovima koji su oformljeni u SC „Čair“ kao i u Zdravstvenim stanicama Čair, Ratko Pavlović, Branko Bjegović, Bubanj i Niška Banja. Punktovi će biti otvoreni i tokom vikenda.

U ovom trenutku stanovništo se vakciniše „kineskom vakcinom“.

Svi građani koji su prijavljeni preko e-uprave ali i oni koji nisu prijavljeni mogu da se jave samo sa zdravstvenom knjižicom i ličnom kartom i prime vakcinu na nekom od sedam vakcinalnih punktova i to:

1. Centralni objekat Doma zdravlja Niš
2. Zdravstvena stanica „Čair“
3. Zdravstvena stanica „Ratko Pavlović“
4. Zdravstvena stanica „Branko Bjegović“
5. Zdravstvena stanica „Niška Banja“
6. Zdravstvena stanica „Bubanj“
7. Sportski Centar „Čair“

Edukovani vakcinalni timovi Doma zdravlja Niš sačekaće vas i uputiti do prostora gde se obavlja vakcinacija uz nadzor lekara, kažu u niškoj kući zdravlja.

U danu za nama 22. januara vakcinisano je 2855 građana. Do jutros ukupno je vakcinisano 8568 građana Niša.

„Vakcina ima dovoljno. Primamo sve građane uz maksimalno poštovanje epidemioloških mera. Nepokretne pacijente vakcinisaće Kućna nega Doma zdravlja Niš koja je već dala 118 vakcina u kućnim uslovima“, rekao je direktor niškog Doma zdravlja Milorad Jerkan.

Kontakt centar Doma zdravlja Niš 0700303503 daje sve informacije o vakcinaciji.

Evo i rasporeda rada centralnog objekta Doma zdravlja Niš i zdrvstvenih stanica tokom dana vikenda.

OD SUBOTE 23. januara na snazi je NOVO RADNO VREME KOVID AMBULANTE U CENTRALNOM OBJEKTU DOMA ZDRAVLjA OD 09:00 DO 17:00 ČASOVA.

Od 23.01.2021.godine radno vreme kovid ambulante u centralnom objektu Doma zdravlja Niš, ul. Vojvode Tankosića 15, ulaz br.1 je 09:00-17:00 časova svakog radnog dana i vikendom.
Mole se svi pacijenti sa simptomima sumnjivim na kovid infekciju, da se u kovid ambulantu javljaju u skladu sa novim radnim vremenom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Kako lepo i divno mazu oci izjavama. Organizacija u rasulu, vakcinacija pored crvene zone, radnici popadali od haosa, zeznuo si sve koji su se prijavili za vakcinu pa si nagrnuo da se dodvoris ministru, sekretaru, gradonacelniku jer hoces da ostanes u fotelji koji nikako ne pustas. Za medije je mnogo lepo, radnici, jedva cekaju kraj, svega!

  2. Prijavili smo se muz i ja,ali bez obzira na vakcinu i dalje cemo svoj imunitet cuvati pijuci nemacki kordiceps i kapsule opc+c vitamina c,sto nam je jos od pocetka korone preporucila nasa doktorka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button